Een andere WordPress.com site

Aloë Vera

Aloë Vera is een plant van de woestijn, bij enorme hitte weet het zijn vocht goed te bewaren en helpt het om dorst te lessen. De gel in de plant is ontstaan door dat de plant zorgvuldig elk beetje water bewaart en de vette huid van de plant zorgt dat het niet kan verdampt.
Het is niet zo maar water, maar de plant maakt er een soort elixer van die voor vele dingen gebruikt kan worden, zo kan het de darmen reinigen en stimuleren, kan het bloed ontgiften. Verhoogd het de immuniteit en is het ontstekingsremmend. Het heelt de huid en is goed bij littekenweefsel en reguleert de vochtbalans van de huid, verzacht pijn en jeuk en zorgt dat de doorbloeding beter wordt en ondersteund bij afslanken.
Ik neem vaker een aloë vera drank – en het maakt me energievoller – het zorgt dat ik beter de dingen kan aanvoelen en genoeg energie krijgt om verder te kunnen.
Aloe Vera wordt vaker toegepast in crème om zijn regenererende werking en het helpt bij brandwonden.
Mensen die nogal vaak gericht zijn op werken en daar soms in doordraaien – geeft de essence van Aloë Vera de mogelijkheid om terug te keren naar een innerlijke balans. Als je te veel energie bezit en dat wil inzetten voor je doel, zonder naar je eigen belang te kijken – soms zelfs roofbouw uitoefent – zorgt dat de energie weer terug keert naar de persoon zelf en helpt bij het overzien van je doelstellingen..
De draaiende aardesturende beweging van de aloë vera – zorgt dat je een heel sterk balans gaat voelen met de aarde – alsof je de aarde ingedraaid wordt. Laat dan het vocht heel langzaam in je systeem vloeien – je gaat de vitaliserende kracht van water dan ervaren.

Plaats een reactie