Een andere WordPress.com site


Tijdens de meditatie kwamen de kabouters hun goud met mij delen, met grote kruiwagens kwamen ze op mij af – ik dacht nog wat moet ik met al dat goud, maar was me bewust dat ik het niet letterlijk moest nemen.
Ik mocht me omdompelen in een bad van goud licht en kreeg te horen dat dat wat ik te bieden had goud waard was. Ook waren er een paar Ereprijzen bij mijn hoofd aan de linker kant.
Ereprijs en een ereprijs krijgen – wel leuk dat ik die link mocht leggen, de elfjes vertelde me dat ik die prijs echt verdient had en ik raakte ontroerd wat er allemaal gebeurde.
Toen ik die avond thuis kwam bood Pascale  mij een bed vol gouden boterbloemen bij Facebook – en zeg het er uit als dat goud die de kabouters aan mij gaven.. Ik vind het zo speciaal dat iemand op afstand die trilling van mij kon aanvoelen en waarschijnlijk op het zelfde moment het veld boterbloemen aan mij schonk.. Er ontstond een glimlach van oor tot oor – zo byzonder.

Advertenties

Commentaren op: "Een veld vol Boterbloemen" (4)

 1. en nu heb ik een glimlach van oor tot oor kruidje,
  jawel da’s héél bijzonder

  xxx

 2. heel mooi zeg echt heel gaaf om te lezen ik wens je walter dan ook een dikke proficat met zen verjaardag nen geniet nu maar van het gouden geluk
  groetjes antony

 3. Door de boterbloemen (en ook wel een beetje door de kabouters en elfjes hihi) ben jij beslist met je gat in de boter gevallen Kruidjelief! Heerlijk logje, dankjewel voor dit pareltje…

 4. Ha kruidje,ze zijn ook zo mooi voor al als ze met veeli n de wei staan
  een bijzonder bloemeke.
  Geniet ze.
  Groetjes Christiene.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: