Een andere WordPress.com site

Met bijvoet op je gemak

Ja ja, ik heb bijvoet in huis. Niet alleen geplukt van planten die ik tegen kom, maar ook gekocht. Na de opmerking dat je de bijvoet ook kan branden in een kruidenpotje, dacht ik  – he en wat doet die dan…
Mijn kennis gaat niet verder dan dat het mensen helpt tegen vermoeidheid en dat men vroeger bijvoet gebruikte in de laarzen om grote afstanden te nemen.
De bijvoet in het eten en gebruik er maar weinig van – zal misselijkheid voorkomen en zorgt voor een goede en gezonde spijsvertering. Het helpt ook om trek te krijgen in het eten. Het helpt de menstruatie op gang te brengen en is zenuwsterkend. Als je moe bent eet dan wat Bijvoet – sterk spul –  en je zal merken dat je er weer tegen kan.
Een krans van de bijvoet rondom de middel, zoals Johannes de Doper deed – zorgde dat zwarte magie en geesten hem niet konden bereiken en hielp om gevaarlijke beesten op een afstand te houden.
Enne wist je dat je bijvoet als een goedkope takak kan roken?
Ook helpt Zoete alsem (Artemisia annua) een Bijvoet met Alsum kwaliteiten tegen malaria, daarom is men er volop mee aan het experimenteren om juist die gevaren tegen te gaan.
De bijvoet maakt je heel vanuit meerdere dimensies. Niet alleen lichamelijk zorgt het dat je uitgerust raakt, maar ook vanuit de ziel kom je dingen tegen die je kunnen verreiken. Via de droom kom je dingen tegen waarin je geheeld wordt van emoties die te veel bedrukken. Als een genezende droom krijg je inzicht in wat er is, waardoor je dingen makkelijker kan verwerken.
Wil je gaan mediteren, dan kan de bijvoet je helpen om dimensies te benaderen en inzicht te ontvangen vanuit een hogere zielsplan. Het wil op hogere plan de ziel genezen en open maken voor alles wat mogelijk is.
Op de plaats waar ik vaker mediteer, komt nu een bijvoet te groeien – wow zo mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: