Een andere WordPress.com site

Voorstellen

 

Marja Hoefsmit

Marja Hoefsmit

Hallo ik ben Marja Hoefsmit. IK ben deze log begonnen omdat ik mijn oude weblog wil opversen.. Ik ben vanaf 2005 intensief met kruiden bezig en ben toen een website begonnen. Helaas bestaat die niet meer.
Ik heb mijn eigen benadering om met kruiden om te gaan.. Want net zoals wij lichaam, emotie, denken en zielen energie hebben, is dat ook met kruiden het geval.. en soms kan een totaal plaatje helemaal overeenstemmen met wie of wat je bent. Je kan dus de kruiden op die manier beschrijven en benaderen.
Ik denk in energie, kan aura’s lezen en zie direct de verandering die kruiden kunnen hebben bij mensen.
Door mijn workshops leer ik mensen ook meer vertrouwen op hun eigen mogelijkheden en helpt ze om te ervaren en registreren wat hun eigen lichaam aangeeft.

Als iemand komt met klachten bekijk ik de energie en dan komt er eigenlijk ook een kruidje in mijn gedachten. Een kruidje voedt een mens niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk en vanuit zielscontact. Het beziet de mens in zijn totaal. Daarom ben ik zo dol op kruiden. Er is een actieve facebook kruidje groep https://www.facebook.com/groups/252697388135585/ en de meeste dingen die daar besproken worden komt hier ook weer aan bod.
Het blijft altijd goed om bij klachten een arts te zien, maar je kan kruiden ook gebruiken als ondersteuning, naast de medicijnen die je slikt.
Vragen over een bepaalde klacht kan altijd.. Hier op de log is dat helemaal vrijblijvend. Als je een antwoord wil hebben via de mail, dan kan ik je beter helpen en er ook persoonlijk op ingaan, dan vraag ik 20 euro per consult of advies – mail me naar de mogelijkheden. kruidje@gmail.com is mijn mail adres.

Nodig mij uit om een kruiden workshop te geven, of een aarde energie uitleg te geven.
Er zal meerdere workshops gegeven worden tijdens het seizoen, let op de aankondigingen.
Kruiden Lessen zijn ook gratis te volgen.

Op facebook heb ik ook een kruidengroep onder de naam kruidje

Op de site http://kruidje.nl/kruidje/kraff.htm kan je ook zelf affirmatiekaartjes trekken.

Marja Hoefsmit 2013

Commentaren op: "Voorstellen" (4)

 1. Hallo Marja, ik ben Gerda Wilmink en net als jij medium, ik ben therapeut en als zodanig werkzaam. Misschien wat vrij, maar ik heb een berichtje voor je over de jonge vrouw met dat paarse been. Ze heeft een schok doorgemaakt en daardoor is er een element verdwenen dat met de aardse stoffen te maken heeft. Die moet weer worden aangemaakt en volgens mij weet jij nu wel wat je er mee doen kunt….
  Enne… wat fijn dat je zo informatie de wereld instuurt! Succes!

  HART-elijke groet,
  Gerda

 2. Hallo Marja, ik ben Jolanda Cazemier en ook net als jij medium. Maar op de een of andere manier zijn er nog steeds kleine dingetjes die mij afhouden om mijn roeping ten volle te kunnen uitvoeren. Mijn vingers voelen heel strak en tot voor kort had ik een behoorlijke evenwichtsstoornis. dit was ten gevolge van een zwaar verkeersongeval. Ik ben al jaren helderziend en werk via een telefoonlijn. Maar mijn eerste werk kon ik verrichten door iemand te genezen van Collitis Ulcerosa, dertien jaar geleden. Hoe kan ik mensen meer voor mijn methode interesseren?

  Hartelijke groet,

  Jolanda.

  • Hi Jolanda – als de tijd rijp is, zal je merken dan gaat het ook stromen.
   De spirits hebben jou laten zien dat je genezingen kan uitvoeren, en volg het pad, dan kom je daar ook.
   Ik snap dat het een weg is waarin je ook vooral je zelf moet overtuigen dat het zo gaat.
   Sta achter je talent is het meest moeilijke, er zijn mensen die zeggen dat je zweverig bent, of je vanuit de ratio niet kunnen volgen, maar het is wel degelijk een weg met binding en aarding.
   Gelukkig groeit het steeds meer en is er steeds meer begrip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: